Info Office

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Palic Hotels

-

- - - -

Best hotel deals in the world !
HotelsCombined.com

 

Brvnara Éttermet és Apartmanok - Palic Tavon !

 

Brvnara Palic RestaurantBrvnara Éttermet helyi konyha található, a partján, a Palicsi-tó. Amellett, hogy kiváló helyi konyha specialitásai, ez étterem nagy hagyományokkal és felújított férőhely. Közel a sportlétesítmények, tavak és csodálatos természeti környezet hozzájárul, hogy ez az étterem egyik legszebb Palicson. Látogasson el a gerendaház étteremben Palicsi-és tambura zene, szép környezetben, barátságos személyzet és ízletes specialitásokat élmény felejthetetlen pillanatokat!

Ha Ön a nyaralás, üzleti út, vagy ha haladnak jönnek, és nézze meg a szolgáltatás minőségét gerendaház étteremben. Az időt töltesz a családjával vagy barátaival drága. Ez a jelen pillanat ajánlani ezt a gyönyörű étterem a tó partján. Gyere, próbáld ki és mondd el magadnak, hogy érdemes volt ez!

temp
temp
scotch egg
temp
temp
temp
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Ha úgy dönt, hogy a szabadidő kellemes eltöltéséhez a Palics, megpróbál emlékezetes különlegességeit tapasztalt szakácsok. Csoportok részére kínálunk speciális juttatások, kedvezmények gyermek-és a legfiatalabb szolgáltatás ingyenes. A mi gyönyörűen berendezett apartmant tud majd pihenni barátokkal vagy családdal, minden kedvező áron! Írjon nekünk, és munkatársaink készen áll arra, hogy megfeleljen a minden vágy.

Egyágyas szoba 1/1 - B&B
22 €
Kétágyas szoba 2/2 - B&B
31 €
További étkezés - (Ebéd vagy vacsora)
3.5 €

Az ár nem tartalmazza adó (1 €), és a biztosítás (0,1 €)

Vikend Naselje bb, Palić , Tel: +381 24 753-431

www.brvnara-palic.com , brvnarapalic@eunet.rs

About us - Contact Us - Marketing - Terms & Conditions - FAQs - Sitemap - Links