Informacije

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Palić Hoteli

-

- - - -

 

Brvnara Restoran i Apartmani - Palic Jezero !

 

Brvnara Palic RestaurantBrvnara Restoran domaće kuhinje smešten je na obali jezera Palić. Pored izvrsnih specijaliteta domaće kuhinje, ovaj restoran sa dugom tradicijom nudi i lepo dekorisane smeštajne kapacitete. Blizina sportskih terena, jezera i prelepog prirodnog ambijenta doprinosi da ovaj restoran bude jedan od najleših na Paliću. Posetite restoran Brvnara na Paliću i uz muziku tamburaša, prijatan ambijent, ljubazno osoblje i ukusne specijalitete doživite nezaboravne trenutke !

Ako ste na odmoru, poslovnom putovanju ili ste u prolazu dodjite i uverite se u kvalitet usluga restorana Brvnara. Vreme koje provodite sa porodicom ili prijateljima je dragoceno. Upravo Vam u tim trenutcima preporučujemo ovaj prelepi restoran na obali jezera. Dodjite, probajte i sami recite da li je vredelo !

temp
temp
scotch egg
temp
temp
temp
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Ukoliko se odlu čite da svoje slobodno vreme provedete na Paliću, probajte nezaboravne specijalitete naših iskusnih kuvara. Za grupe nudimo i posebne pogodnosti, popust za decu a za one najmladje usluge su gratis. U našim lepo dekorisanim sobama moćićete da se odmorite sa prijateljima ili porodicom, a sve to po veoma povoljnim cenama! Kontaktirajte nas, a naše ljubazno osoblje je spremno da izadje u susret svakoj Vašoj želji.

Jednokrevetna soba 1/1 (nocenje sa doruckom)
2.214 RSD
Dvokrevetna soba 2/2 (nocenje sa doruckom)
3.228 RSD
Pansionski obrok (rucak ili vecera)
350 RSD

U cenu nije uracunata taksa (109 RSD) i osiguranje (5 RSD)

Vikend Naselje bb, Palić , Tel: +381 24 753-431

www.brvnara-palic.com , brvnarapalic@eunet.rs

O nama - Kontakt - Marketing - Uslovi i Pravila - NPP - Mapa Sajta - Linkovi